Training & Coaching

Voor een op maat gemaakt trainings- en/of coaching programma ben je bij Running Forward aan het juiste adres. Samen gaan we aan de slag voor het door jou gewenste resultaat.

RF_Page02

Wat bieden wij?

Naast Personal Training (1 op 1) worden er hardlooptrainingen/clinics aangeboden aan bedrijven. Werkgevers willen niets liever dan gezonde en energieke werknemers! Running Forward biedt een op maat gesneden programma aan dat enerzijds de gezonde levensstijl bevorderd en anderzijds de vitaliteit van de werknemers verbetert. Wil je meer weten over wat wij voor je kunnen betekenen, stuur dan een bericht via het contactformulier.

unsplash-image

Wat doen wij?

Alle trainingen van Running Forward worden buiten gegeven. Dat kan zijn in de natuur (bos, strand, etc.), maar ook dwars door de stad. Behalve dat er bij trainingen in de natuur of in de stad veel meer calorieën verbrand worden dan bij trainingen in een met airco’s volgehangen sportschool, bouw je meer natuurlijke weerstand op en ben je beter bestand tegen wind, kou en zonnewarmte.
Een ander voordeel is dat je scherper bent bij trainingen/wedstrijden in ongelijke terreinen (bos, heuvels, strand etc.). Hoe gevarieerder er wordt getraind hoe leuker en uitdagender het voor een ieder is en vooral blijft.

Kortom, Running Forward biedt jou als hardloper veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Dit kan op ieder niveau. Ben jij op zoek naar een personal trainer/coach die je helpt om:

  • jou fitter te maken en/of aan het bewegen te krijgen;
  • jou bewust te maken van jouw lichamelijke (on)mogelijkheden;
  • jouw (hardloop/fitheid) doel te verwezenlijken,

Running Forward kan daarbij van dienst zijn. Ongeacht het niveau en/of de leeftijd van de cursist stellen we in goede samenspraak een trainingsprogramma (schema) samen. Een schema waarmee je uiteindelijk jouw wensen en verwachtingen kan verwezenlijken.

Bedrijfssport

Dat regelmatig bewegen bijdraagt aan een goede gezondheid weet iedereen ondertussen wel.
In de praktijk is dat, zeker met volle werkdagen, toch soms een uitdaging. Met bedrijfssport sta je er niet alleen voor. Samen met collega’s kom je namelijk letterlijk in beweging! Dat kan bijvoorbeeld met een éénmalige hardloopclinic, maar ook door samen toe te werken naar een (hardloop)evenement. Door Running Forward worden er trainingsschema’s gemaakt, maar ook themabijeenkomsten over bijvoorbeeld voeding, rust en slaap behoren tot de mogelijkheden.
Als jullie er klaar voor zijn om het beste uit je bedrijf te halen kan Running Forward daarbij de juiste ondersteuning geven.

Running-Forward-One-1

Running Forward
inhuren voor
Training & Coaching

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Copyright © Runningforward, KVK 90603494   Website door WiNKYFACE