RF_Page03

Over ons

Running Forward is opgericht door René van der Spek, een ervaren hardloper en sinds 2005 Atletiekunie gecertificeerde trainer in hart en nieren. Daarnaast is René sportvoedingsdeskundige (Laudius, 2024).

Leuk dat je de tijd neemt om de website van Running Forward te bezoeken

Running Forward is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het geven van individuele- en bedrijfs(hardloop)trainingen, coaching en clinics. Tijdens de trainingen wordt er naast het hardlopen ruimschoots aandacht besteed aan de ontwikkeling van het gehele lijf (met name de core) en het welzijn (lifestyle en voeding) van de cursist.
Running Forward speelt in op de alsmaar groeiende behoefte van mensen die enerzijds niet zelf de kennis en/of motivatie hebben om te trainen voor een bepaald doel, anderzijds omdat leden van een hardloopvereniging zich vaak ondergeschikt moeten maken aan voorgeschreven schema’s.

Running Forward is er voor de individuele loper. Samen gaan we aan de slag om het beoogde doel van jou te bereiken. Naast Personal Training kunnen bedrijven bij ons terecht om voor het personeel passende trainingen te laten verzorgen. Er wordt een gevarieerd programma aangeboden.
Een éénmalige (hardloop)clinic behoort daarbij ook tot de mogelijkheden. En of dat alles nog niet genoeg is, Running Forward adviseert en ondersteunt organisaties/bedrijven die een sportief evenement organiseren. Lees meer daarover op deze site.

 

Running Forward en bewustwording

Running Forward streeft na om de cursist bewust te maken van het feit dat er meer is dan hardlopen alleen. Om een compleet beeld en doel van de cursist te bevorderen is het belangrijk om in zijn/haar leven de juiste balans te creëren tussen in- en ontspanning. Lifestyle en voeding zijn daarbij  belangrijke pijlers. Dit alles met als doel om de cursist op een hoger niveau te krijgen en daar te laten staan. Wensen van de cursist worden in de juiste context afgezet tegen realistische (on)mogelijkheden. Die visie geldt ook voor wat betreft bedrijfstrainingen.


De verwachting is dat er in de komende tijd meerdere trainers/begeleiders worden ingezet om trainingen en/of evenementen te verzorgen en begeleiden.

Header-2

Copyright © Runningforward, KVK 90603494   Website door WiNKYFACE