RUNNINGFORWARD-foArtboard-1-copy

Sport
evenementen

Het organiseren van sportevenementen is niet iets dat je “zomaar even” doet. Op het organisatorische-, sportieve- en financiële vlak is het vaak zoeken naar mogelijkheden die benut kunnen worden.

Waarmee kunnen wij de organisatie helpen

Of het nou gaat om een sportevenement met duizenden deelnemers en bezoekers, een zeskamp of een reguliere sportdag, Running Forward kan een organisatie adviseren, ondersteunen en in voorkomende gevallen ook fysiek hulp bieden.
Running Forward brengt graag haar jarenlange ervaring en sportieve passie over op anderen. Niets moet, veel is er mogelijk.

unsplash-image

De evenement planning

De planning van een sportevenement is essentieel. Het vormgeven van de doelstelling is daarbij een belangrijke basis. Wanneer dat nog niet helemaal helder is kan Running Forward daarbij helpen.
Aan de hand van een goedwerkend draaiboek nemen we door wat er allemaal nodig is om de dag(en) vorm te geven en welke partijen er eventueel extra moeten aansluiten. Denk bijvoorbeeld aan EHBO, een partij die sanitaire voorzieningen verzorgt, enzovoort. 
Naast het draaiboek kan een goed doordacht en uitgewerkt PR-plan in de aanloop naar-, tijdens en na het evenement het gewenste doel/resultaat versterken.

Bij al deze zaken kan Running Forward de organisatie helpen vanuit een breed netwerk en ervaring. Op die manier wordt voorkomen dat de organisatie zich teveel bezig hoeft te houden met organisatorische en/of administratieve rompslomp. Of de organisatie nu een groot of klein budget heeft, we kunnen ongetwijfeld helpen bij het opzetten van het sportevenement. Waar nodig kijken we hoe we tot creatieve oplossingen kunnen komen om binnen het budget alsnog het gewenste resultaat te bereiken. Samen met de organisatie kijken we of- en hoe er eventuele sponsors e.d. aangetrokken kunnen/moeten worden om aan (financiële) middelen te komen.

 

Vergunningen en reglementen

Een sportevenement organiseren neemt meer tijd in beslag dan je misschien op voorhand denkt. Vindt het op een specifieke evenementenlocatie plaats? Dan zijn er misschien extra vergunningen nodig. Wordt er op de dag zelf muziek afgespeeld? Dan moet er bijvoorbeeld ook rekening worden gehouden met extra regels en reglementen.
Running Forward ondersteunt en adviseert de organisatie in de wereld van vergunningen. Dat kan de organisatie redelijk wat extra tijd kosten.

Bij Running Forward weten we wat er komt kijken bij de organisatie en aan welke vergunningen gedacht moet worden. Ook hier ontzorgen wij de organisatie dus graag.


Draaiboek evenement

Voor het daadwerkelijke evenement maken we een draaiboek. Zo kan iedereen zien wie wat doet en kan iedereen zorgeloos genieten van de dag. Het evenement kan worden afgesloten met bijvoorbeeld een prijsuitreiking, feestje met hapje en drankje of met een BBQ.

Running Forward
inhuren voor sportevenementen

Benieuwd geworden naar wat Running Forward kan betekenen voor jouw sport/spelevenement?
Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. 

Samen staan we sterk om er (een) geslaagde dag(en) van te maken. 

Web-1920-–-5

Copyright © Runningforward, KVK 90603494   Website door WiNKYFACE